Ben Janssen onze nieuwste werknemer

Mijn naam is Ben Janssen, 50 jaar, en daarmee gelijk de “nestor” van ons mooie bedrijf. Altijd gewerkt in communicatiebranche. Vaak aan heel leuke projecten in de offline en later in de online wereld.
Men kenmerkt mij wel eens als iemand met een aanstekelijk enthousiasme. Ik word gedreven door een passie voor techniek die mensen instaat stelt om voor zichzelf te blijven zorgen. Daarbij vind ik de menselijke kant van techniek het leukst, het gaat namelijk niet om de techniek maar om datgene dat je er mee kunt en hoe de klant dat ervaart.
Daarom is het niet zo gek dat ik bij HalloZorg naar mijn plekje heb gevonden. Software gemaakt door mensen voor mensen. Bij HalloZorg ga ik aan de slag als adviseur Zorg, en ben daarmee dagelijks in contact met onze klanten.