Nieuws

Agenda

9 t/m 12 oktober 2018
Handelsmissie naar Saarland met Koninklijk paar

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen van 9 tot en met 12 oktober 2018 een werkbezoek aan de deelstaten Rijnland-Palts en Saarland. Met hen mee reist een handelsmissie onder leiding van minister voor Buitenlandse Handel Sigrid Kaag en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge. Thema’s zijn digitalisering, eHealth en ouderenzorg. HalloZorg neemt aan de handelsmissie deel, met als doel de HalloZorg oplossing te laten landen in ons buurland.

19 April 2018
Startup Delta Summit: Gelderland Challenge

ConnectedCare heeft samen met de Hogeschool Arnhem Nijmegen een projectvoorstel ingediend binnen de challenge “Voedsel op maat”. Het voorstel is genomineerd door de jury! Op 19 april mogen we ons voorstel pitchen op de StartupDelta Summit in Arnhem.

Kom jij ook?

19 mei 2017
UnieKBO TeaHealthtour

Veel senioren zijn nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het gebruik van een tablet. UnieKBO wil senioren helpen om over de drempel te stappen en kennis te maken met de tablets. Daarom trekt KBO het land in. Door middel van korte workshops leren senioren kennis maken met een tablet. HalloZorg was van de partij bij de bijeenkomsten in Den Haag, Arnhem en Zwolle. Op vrijdagmiddag 19 mei is de volgende bijeenkomst in Roermond, en op 9 juni in Utrecht. Ook u kunt hier in een interactieve sessie kennismaken met HalloZorg, en vragen stellen aan onze begeleiders.
Meer informatie is hier te vinden.