Voor professionals: Kosten & implementatie

Met het gebruik van HalloZorg verandert u de manier waarop u informatie deelt en samenwerkt, met als doel om dit proces te verbeteren. Deze verandering werkt door in meerdere lagen, van de organisatie tot de uitvoering van de dagelijkse zorg. Met een goede begeleiding kunnen we deze verandering soepel laten verlopen, met optimaal resultaat. 

Kostenmodel
De kosten voor het gebruik van HalloZorg zijn € 4,95 exclusief BTW per maand per professionele medewerker, ongeacht het aantal zorgnetwerken. HalloZorg biedt laagdrempelig, veilig en eenduidig contact over en weer tussen professionele zorgverleners, het informele netwerk, en de klant.

We bieden zorginstellingen een intensief implementatietraject bij de ingebruikname van HalloZorg. Onze ervaren projectmanagers weten precies waar ze op moeten letten en hoe ze u optimaal kunnen begeleiden. Ons doel is om de implementatie-begeleiding zo snel mogelijk overbodig te maken.  We zullen u uitdagen om pro-actief met HalloZorg aan de slag te gaan, zodat u de meerwaarde van HalloZorg ook heel snel zelf gaat voelen in uw communicatie met de klant en zijn netwerk. Tijdens het implementatietraject werken we intensief met u samen. Deze begeleiding is niet gratis en vaak ook maatwerk, daarom bekijken we graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Financiering
HalloZorg valt onder de noemer “innovatieve toepassingen”. Verzekeraars, lokale gemeenten, provincies, landelijke overheid en zorgkantoren bieden regelmatig financiering voor innovatietrajecten, waarmee (een deel van) het gebruik van HalloZorg bekostigd kan worden. Graag verkennen we samen met u de mogelijkheden.