Waarom HalloZorg werkt!

Het afstemmen van de dagelijkse zorg met familie, kennissen en thuiszorg is vaak een uitdaging. Digitale tools en apps leggen de nadruk op de organisatie. Omdat zorg meer is dan organiseren, hebben wij HalloZorg ontwikkeld. HalloZorg benadert zorg als sociale groepsactiviteit. Iedereen draagt op eigen wijze een steentje bij, en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Korte lijnen

U bepaalt zelf wie u uitnodigt in uw HalloZorg netwerk. U kunt meteen informatie delen, taken afstemmen, en bepalen wie toegang krijgt tot welke informatie.

Alles op één plek

HalloZorg brengt alle informatie op één plek bij elkaar. Waar u ook bent, u heeft overal toegang tot HalloZorg. Met de bewegingssensoren kunt u bijvoorbeeld zien of uw moeder veilig thuis is gekomen.

Eenvoud

Wij vinden het belangrijk dat u blij bent met HalloZorg. Daarom is de applicatie eenvoudig, en super handig in gebruik.

Irene uit Losser

Irene uit Losser

gebruiker van HalloZorg

testiominal quote

Gelukkig kan ik de zorg voor mijn moeder delen met mijn broer. We wonen allebei in de buurt, dus dat is makkelijk. Maar voordat we HalloZorg gebruikten, was er veel onrust. Ik wist soms bijvoorbeeld ’s avonds niet of het nog goed ging met onze moeder. Met HalloZorg weet ik beter wanneer de thuiszorg is geweest en hoe het met mijn moeder gaat. We kunnen makkelijker afstemmen met de thuiszorg maar ook met familie die verder weg woont. Nu we vrienden en buren hebben uitgenodigd, bieden ze steeds vaker spontaan hun hulp aan als ze zien dat het druk is.

prof.dr. Wijnand IJsselsteijn

prof.dr. Wijnand IJsselsteijn

Hoogleraar Human-Technology Interaction TU/e

testiominal quote

Digitale oplossingen bieden een grote kans om de zorg te verbeteren. Juist ook met eenvoudige en uitnodigende oplossingen kun je met technologie mensen dichter bij elkaar brengen. HalloZorg is een uitstekend voorbeeld, waarin de mens centraal staat, en technologie helpt. In alles merk je dat HalloZorg een sterke academische achtergrond heeft en dat zie je terug in hun vernieuwende oplossingen.

dr. Martijn Vastenburg

dr. Martijn Vastenburg

oprichter van HalloZorg

testiominal quote

We krijgen erg enthousiaste reacties van gebruikers en van zorginstellingen. Het HalloZorg concept speelt duidelijk in op een behoefte. Tegelijk blijkt dat mensen het in de praktijk vaak lastig vinden om een digitale tool echt te gaan gebruiken. We hebben daarom met de Vrije Universiteit en met de Hogeschool Utrecht een stappenplan ontwikkeld, waarin in vijf eenvoudige stappen een digitaal zorgnetwerk wordt ingericht. Het is belangrijk dat iedereen voordeel haalt uit het gebruik van de tool, en dat is met HalloZorg goed geregeld.

Met HalloZorg heb je echt ALLES op één plek.

Deel deze pagina met vrienden, familie of een professionele hulpverlener. U kunt ook meteen een account aanmaken.

Account aanmaken