Wat is het?

HalloZorg is een nieuwe visie op de zorg, waarbij samenwerking voorop staat. Alle betrokkenen blijven op de hoogte, en dragen op eigen wijze hun steentje bij. Met de HalloZorg app en de HalloZorg begeleiding kunt u de zorg goed regelen. HalloZorg kunt u ook uitbreiden met verschillende modules, afhankelijk van wat bij u past.

Meer informatie over de modules

Contacts icon

Contacten
Met de HalloZorg app bepaalt u zelf wie u uitnodigt - bijvoorbeeld familie, vrienden en zorgprofessionals. U bepaalt zelf wie toegang krijgt tot alle informatie, en wie slechts beperkt toegang krijgt.

Tasks  icon

Taken
In de gedeelde takenlijst kunt u taken delen met het netwerk. Iedereen kan taken aanmaken en oppakken. Ook kunt u iemand uitnodigen om een taak op te pakken. De takenlijst draagt bij aan balans in het netwerk.

Appointmens  icon

Afspraken
De groepsagenda is de centrale plek om afspraken af te stemmen. Een nieuwe afspraak bij de fysiotherapeut, en er is vervoer nodig? Plan de afspraak in de agenda in, en de afspraak wordt zichtbaar voor iedereen zichtbaar. Afspraken kunnen binnen het informele netwerk opgepakt worden, maar ook doorgegeven worden aan professionele zorgverleners.

Messages  icon

Berichten & Foto’s
Met HalloZorg kunt u berichtjes met elkaar delen. Zo weet de hele groep in één keer hoe het gaat en wie er op bezoek is geweest. Ook kunt u bijvoorbeeld leuke ervaringen of foto’s van de kleinkinderen delen. 

Log  icon

Logboek
Het logboek wordt gebruikt om informatie over de zorg te delen. Wat er is gebeurd, wie is er langs geweest, en zijn er nieuwe ontwikkelingen? U kunt het logboek afschermen, zodat alleen de vertrouwde personen toegang hebben tot vertrouwelijke informatie.

Timeline  icon

Tijdlijn
De tijdlijn geeft inzicht in de actuele situatie. Een beter inzicht in wie er vandaag bij de zorg betrokken is. En u kunt sensoren koppelen, zodat u direct ziet of alles goed gaat. Een veilig gevoel.

Beeldbel icon

Beeldbellen
HalloZorg biedt nu ook de optie tot beeldbellen. Beeldbellen kan eenvoudig via een (mobiele) internetverbinding. Met één druk op de knop wordt de beeldbel-verbinding geopend en kunnen de hoofdgebruiker, betrokken contactpersonen en zorgverleners onderling contact leggen.

De HalloZorg app is een web-applicatie, en kan in de browser worden gebruikt op PC, laptop, tablet computer en smartphone. HalloZorg is in 2012 gestart onder de naam ConnectedCare, en heet sinds 2016 HalloZorg. De HalloZorg app combineert het beste van Google Calendar, WhatsApp en Facebook in een veilige en besloten omgeving. Zorgen doe je samen. Met de HalloZorg app kunt u uw zorgnetwerk vormen met vrienden, familie, buren, maar ook met zorgprofessionals. Zorgprofessionals kunnen op deze manier beter op de hoogte blijven van wat jouw familie en vrienden belangrijk vinden.

De eerste stappen met een digitale tool zijn vaak lastig. Met HalloZorg kunnen wij u een oplossing bieden die eenvoudig in gebruik is. En met het stappenplan wordt u aan de hand genomen bij de eerste stappen. Voor meer informatie over het stappenplan klik hier. Voor professionele instellingen bieden we een implementatietraject, waarbij HalloZorg optimaal wordt ingebed in het zorgproces.

Wat kost HalloZorg?
HalloZorg kost voor particulier gebruikers 5 euro per netwerk per maand. U kunt zoveel mensen uitnodigen als u wilt! Bij HalloZorg kiest u daarnaast zelf welke modules u nodig heeft, bijvoorbeeld mobiele alarmering. Professionele zorgverleners betalen een vaste maandelijkse vergoeding, en betalen voor implementatietrajecten.

Meer informatie over de modules