Modules

De kracht van HalloZorg is dat alle informatie rond de dagelijkse zorg op één plek handig bij elkaar wordt gebracht. De HalloZorg app kunt u thuis gratis gebruiken. Daarnaast kunt u –afhankelijk van uw situatie- ervoor kiezen om één of meerdere modules aan te schaffen.

veilig-thuis-sensoren

Veilig thuis
Met de module ‘veilig thuis’ kunt u beweging in de huiskamer en bij de voordeur op afstand inzien. De module biedt rust, omdat u op afstand makkelijk kunt zien of alles goed gaat. Om de privacy te waarborgen, worden alleen abstracte bewegingspatronen zichtbaar gemaakt, zonder dat u kunt zien wat er precies gebeurt.

Het pakket bevat twee draadloze sensoren die middels een toegangsmodule op internet worden aangesloten. Installatie is eenvoudig, maar kan desgewenst ook voor u worden uitgevoerd.

Kosten
Eenmalig           €249,95
Abonnement     €4,95 per maand

Bestel

medicatie

Medicatie
Met de module ‘medicatie’ kunt u meekijken wanneer de medicatie-doos wordt geopend. Een eenvoudige maar doeltreffende oplossing om op afstand een helpende hand te bieden; u ziet meteen of het nodig is om even te bellen.

Het pakket bevat een medicatie-doos met sensor die middels een toegangsmodule op internet wordt aangesloten. Installatie is eenvoudig, maar kan desgewenst ook voor u worden uitgevoerd.

Kosten
Eenmalig           €225,95
Abonnement     €4,95 per maand

Bestel

Laura (41) uit Arnhem

Laura (41) uit Arnhem

Mantelzorger

testiominal quote

Met de module Veilig thuis heb ik meer gevoel bij het dag- en nachtritme van mijn vader. Hij woont alleen thuis en heeft beginnende dementie, soms is hij overdag erg onrustig en chagrijnig, nu weet ik beter waardoor dit komt.

Anna (44) uit Gouda

Anna (44) uit Gouda

Mantelzorger

testiominal quote

Toen mijn vader er alleen voor kwam te staan, vergat hij vaak zijn medicijnen in te nemen. Ik wilde hem graag helpen, maar op afstand was dat lastig. Met de medicijndoos met sensoren kan ik zien wanneer hij de medicijnen vergeet, en een belletje is zo gedaan.

mobiele-alarmering-zintouch

Mobiele Alarmering
Verzeker u zelf van hulp, ongeacht waar u bent. Met deze module kunt u uw contactpersonen laten zien waar u zich buitenshuis bevindt. Een gerust gevoel als u zich zorgen maakt.

Bij het gebruik van de noodknop op het alarmapparaat wordt direct verbinding gemaakt met een wereldwijd werkende alarmcentrale. Binnen enkele seconden kunt u, in uw eigen taal, spreken met een medewerker. Deze ziet wie u bent, en waar u zich op dat moment bevindt. De alarmcentrale kan contact opnemen met de door u vastgelegde informele zorgverleners, met een mobiel zorgteam, of met 112. Alle meldingen zijn direct zichtbaar voor alle contactpersonen in de HalloZorg omgeving.

Kosten

Eenmalig           €129,95
Abonnement     €14,95 per maand

Bestel

Thea (83) uit Utrecht

Thea (83) uit Utrecht

Zorgvrager

testiominal quote

’Sinds ik dit GPS apparaatje van HalloZorg gebruik kan ik eindelijk weer met een gerust hart s’avonds mijn hondje uitlaten. Het feit dat ik ook buiten mijn woning kan alarmeren, en dat ik dan ook gehoord wordt is echt een verademing

toegangsbeheer

Toegangsbeheer
Beheer en registreer wie er wanneer toegang tot uw woning heeft. De elektronische sleutelmodule van HalloZorg kan eenvoudig in het bestaande slot worden geplaatst, en is via internet gekoppeld aan het HalloZorg platform. De sleutelmodule biedt u een professionele oplossing voor een betaalbare prijs. Met uw mobiele telefoon of met de gebruiksvriendelijke tags krijgt u toegang tot de woning, op basis van vooraf ingestelde voorkeuren.

De combinatie van HalloZorg en de sleutelmodule levert een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke oplossing, waarmee u de toegang tot de woning flexibel beheert, en de geschiedenis kunt inzien. Deze module is geschikt voor particulier gebruik, alsmede voor gebruik door zorgorganisaties.

Kosten

Prijs is op aanvraag.

Meer informatie

Kim (32) uit Delft

Kim (32) uit Delft

Zorgvrager

testiominal quote

Ik zit in een rolstoelen kan daarom niet zo snel bij de voordeur komen. Deze toegangsoplossing van HalloZorg is echt een uitkomst, ik kan via mijn app de deur openen en samen met mijn vrienden en familie bepaal ik wie er door de vooordeur komt, een prettig en veilig gevoel

Beeldbellen
Met de module 'beeldbellen' kunnen de hoofdgebruiker, betrokken contactpersonen en zorgverleners onderling contact leggen. Dit gebeurt veilig en versleuteld, via een server in Nederland. Met één druk op de knop wordt de beeldbel-verbinding geopend.

Via HalloZorg kan oma nu dus haar kleinkind weer eens zien en spreken en kan de wijkverpleegkundige overleggen met de mantelzorgers. Zeker in deze tijden waarin de kwetsbaren noodgedwongen veel meer geïsoleerd leven, een uitkomst!

Bestel